ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Οι Ελληνικές ΕΔ στην Πολυεθνική Άσκηση “ΝΕΜΕΣΙΣ – 2017”

Διαδώστε το

Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις συμμετείχαν, με προσωπικό και μέσα, στην πολυεθνική άσκηση “ΝΕΜΕΣΙΣ-2017”, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, υπό την διεύθυνση του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λάρνακας.Στην άσκηση, η οποία αποσκοπούσε στην ανάπτυξη της συνεργασίας και του συντονισμού σε διεθνές επίπεδο για την αντιμετώπιση εκτάκτων καταστάσεων ασφαλείας, έλαβαν μέρος αεροναυτικές δυνάμεις από την Κύπρο, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ, καθώς και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια στη Θάλασσα.

Ειδικότερα, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις συμμετείχαν με μία Φρεγάτα και το οργανικό της ελικόπτερο, ένα Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνομένων Βλημάτων, ένα α/φ C-130, καθώς και προσωπικό από το ΠΝ και την ΠΑ.


Το σενάριο της άσκησης περιελάμβανε συνεκπαιδεύσεις σε αντικείμενα:

Έρευνας-διάσωσης
Νηοψίας
Αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσηςΔιαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!