ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Τους γύρισαν την πλάτη: Ούτε τα 21 μέλη του ΔΣ δεν ψήφισαν στην διαδικτυακή ψηφοφορία τους!

Διαδώστε το

Του Σημαιοφόρου Δημήτρη Μεθενίτη Προέδρου ΕΣΠΕΕ Καλύμνου

Επειδή όπως έχουμε πει και ξαναπεί, πρέπει οι μάσκες να πέφτουν και να γίνεται και με τη δέουσα βαρύτητα, αυτοί που εδώ και μήνες αυτοπαρουσιάζονται ως οι δήθεν σωτήρες των στρατιωτικών, ως οι εκφραστές των πάντων, ως ότι οι Ενώσεις δήθεν η μία μετά την άλλην φεύγουν από την ΠΟΕΣ και πηγαίνουν σε αυτούς, να αποκαταστήσουμε τα πράγματα με τον δέοντα τρόπο, ήτοι τη δική τους "γραφίδα".

Όπως βλέπουμε και από τη φωτογραφία, μόλις βγήκε το σχέδιο νόμου που απλώς βάζει τα πράγματα στη θέση τους και τίποτε περισσότερο, όπως άλλωστε ήταν πασίγνωστο εδώ και πάρα πολλούς μήνες ότι θα γινόταν, οι εν λόγω ελάχιστοι πλην εξαιρετικά φωνακλάδες συνάδελφοι έχουν επιδωθεί σε ένα ρεσιτάλ "κλάψας" συνδυαζόμενης με οργή και αίσθημα αδικίας (για να το θέσουμε ολίγον τι αριστοφανικά, πλην πάντοτε με την απαιτούμενη ευγένεια) ότι η ΠΟΕΣ δήθεν παρανομεί και επιρεάζει τον Υπουργό, ότι ο Τσουκαράκης δήθεν είναι αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, ότι οι στρατιωτικοί δήθεν δεν τον θέλουν αλλά αυτός προσπαθεί να γαντζωθεί στην καρέκλα, ενώ οι ψευδεπίγραφοι δήθεν έχουν μαζί τους τους πάντες κ.α..

Η πραγματικότητα είναι αποστομωτική σαν φάπα στον σβέρκο: οι επίδοξοι συνδικαλιστές που θέλουν να τους εκπροσωπούν όλους δεν ξέρουν καν τι μπορούν να κάνουν στην περίπτωση που θεωρούν αντισυνταγματικό έναν νόμο. Έτσι, όπως βλέπουμε και από τη φωτογραφία (printscreen) έθεσαν σε διαδικτυακή ψηφοφορία την απόσυρση του σχετικού άρθρου που μόνο αυτοί θεωρούν ότι τους θίγει. Και πόσοι ψήφισαν στις τρεις μέρες που έμεινε η ψηφοφορία; ΜΟΛΙΣ 19 ΑΤΟΜΑ.


Δηλαδή σχεδόν όσοι είναι και όλοι τους (διότι μην ξεχνάμε ότι στις πρόσφατες αρχαιρεσίες τους συμμετείχαν... 28 εκ των οποίων εξελέγησαν οι 21.), δηλαδή οι 9 απλώς δεν μπόρεσαν.

Οι εν λόγω συνάδελφοι λοιπόν, που:
- δεν έθεσαν κανένα θέμα σε διαδικτυακή ψηφοφορία όταν έγιναν οι περικοπές το 2012 (ωσάν σε αυτούς να μην έγιναν ποτέ),
- δεν έθεσαν κανένα θέμα σε διαδικτυακή ψηφοφορία όταν έγινε η αδικία με τους καταταγέντες το 90-92,
- δεν έθεσαν κανένα θέμα όταν άλλαξε το ασφαλιστικό μας,
- όταν πήγαν στη Βουλή για τη συζήτηση για το μισθολόγιο αυτοί ανέλυαν ότι έχουν καταθέσει αίτηση ανακοπής κατά της ΠΟΕΣ μιας και προφανώς αυτό τους έκαιγε περισσότερο,

τώρα, μόλις ένοιωσαν ότι απειλείται αυτό που θεωρούν "ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ" έσπευσαν να το θέσουν σε διαδικτυακή ψηφοφορία με την... βεβαιότητα της συλλογής ενός σεβαστού αριθμού υπογραφών. Εικάζω δε, ότι κάπως έτσι σχεδιάζουν να υπερασπίζονται και τα δικαιώματα των στρατιωτικών εν γένει, με διαδικτυακά ψηφίσματα, ανακοινώσεις στο facebook κλπ.

Ευτυχώς για όλους όμως, ακόμη και όσους εναντιώνονται ή αδιαφορούν, υπάρχει η ΠΟΕΣ που τρέχει όλα τα θέματα που αφορούν τους συναδέλφους.

Επίσης να τους προτρέψουμε να διαβάσουν καλύτερα το νομοσχέδιο, διότι σε καμία περίπτωση δεν είναι φωτογραφικό προς εκείνους όπως εσφαλμένα ισχυρίζονται, αλλά πιάνουν και δικές μας Ενώσεις, ενώ παράλληλα δίνει το δικαίωμα σε όσους το επιθυμούν να εγγραφούν στις αντίστοιχες Ενώσεις περιφερειακών ενοτήτων όπου ξεχνάνε ότι ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ έχουν ιδρύσει τέτοιες, και όπου (αφού είναι τόσο καλοί συνδικαλιστές όσο ισχυρίζονται) είμαι βέβαιος ότι μέσα από τις προβλεπόμενες διαδικασίες θα μπορέσουν να πείσουν όλους τους συναδέλφους και να εκλεγούν.

Τέλος, να ενημερώσουμε τους καλούς συναδέλφους (διότι εμείς κακίες δεν κρατάμε) ότι οι υπογραφές που μάζεψαν ήταν όντως σεβαστές ως αριθμός. Περιμέναμε λιγότερες από 19.
Χαριτολογόντας θα λέγαμε "ούτε ταξί", αλλά στην πραγματικότητα ισχύει το ούτε "mini bus".

Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

slider

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ