ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

«Τους ανίκητους δεν τους αγγίζει ο Θάνατος» δείτε την 33η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία!

Διαδώστε το

Την τρέχουσα εβδομάδα, η 33 Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία (33 Μ/Κ ΤΑΞ «ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΥΔΩΝΙΩΝ»), παρουσιάζει στο ΓΕΣ το έργο που επιτελεί το προσωπικό της, σε συνδυασμό με την αποστολή και την ιστορία της.Παρακολουθούμε τις πάσης φύσης δραστηριότητές τους, τις πρωτοβουλίες και τις συνέργειες για τις οποίες αισθάνονται υπερήφανοι, αλλά και ενημερωνόμαστε για την περιοχή που εδρεύουν και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.
Το Έμβλημα της Ταξιαρχίας, απεικονίζει τη μορφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου πάνω στον Βουκεφάλα κατά τη μάχη Γρανικού ποταμού. Συμβολίζει το επιθετικό πνεύμα και την ορμή της Ταξιαρχίας. Το Ρητό «ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ' ΑΪΔΗΣ» (Επιτύμβιο Επίγραμμα του Παρμενίωνα του Μακεδόνα, αναφερόμενο στον Μέγα Αλέξανδρο), αποδίδεται στην νέα ελληνική: «Τους ανίκητους δεν τους αγγίζει ο Θάνατος».
Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ