ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Εγκαίνια Κλινικής και Ξενώνων στο 401 ΓΣΝΑ

Διαδώστε το

Tην Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ), τα εγκαίνια: 


- Της Κλινικής 5Α του Νοσοκομείου. Η Κλινική ανακαινίσθηκε με την προσφορά του καθηγητή – ιατρού κ. Λεωνίδα Παπασταματίου, κατόπιν επιθυμίας της αείμνηστης συζύγου του, Ήρας. Η κατασκευή ολοκληρώθηκε μέσα σε δύο μήνες, ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις και θα παρέξει υγειονομικές παροχές υψηλών προδιαγραφών, εξασφαλίζοντας παράλληλα και άριστες συνθήκες εργασίας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.
- Ξενώνων, που προορίζονται για τη στέγαση συγγενών των νοσηλευομένων. Οι ξενώνες κατασκευάσθηκαν με κονδύλια της Υπηρεσίας, σε χώρο του Νοσοκομείου που ήταν ανενεργός τα τελευταία χρόνια.


Η συστηματική αναβάθμιση των υποδομών υγείας αποτελεί διαχρονικά προτεραιότητα για το Γενικό Επιτελείο Στρατού, η οποία θα συνεχίζεται ώστε παράλληλα με τη δεδομένη επιστημονική επάρκεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων μας, να εξασφαλίζεται και το αντίστοιχο επίπεδο των υποδομών. 


Ευχόμαστε να είναι αχρείαστοι οι ξενώνες που εγκαινιάσθηκαν σήμερα.

Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!