ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Στον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ για 7 μέρες τα στελέχη των ΕΔ. Θα αποζημιωθούν;

Διαδώστε το

Κάποιοι κοιτάνε το 8 ωρο στις ΕΔ ενώ οι νυχτερινές και οι ολοήμερες - ολονύχτιες ασκήσεις συνεχίζονται. Για ποιο 8ωρο μιλάνε ακόμα δεν έχουμε καταλάβει.... εννοούν προφανώς να κοπεί το 24ωρο

Για 7 μερες και νύχτες θα λείψουν μακριά από την οικογένειά τους και τα παιδιά τους ενώ άλλοι στρογγυλοκάθονται στα γραφεία και στα σπίτια τους.
Και αυτό τουλάχιστον που αναρωτιέται ο καθένας είναι αν θα αποζημιωθούν και αν ναι ΠΟΤΕ;;;;;Να πούμε ότι έχει τύχει σε 3ημερη άσκηση όχι 7ημερη να λείπει ο άντρας στρατιωτικός η γυναικά να είναι με το 40 ημερών μωρό, να είναι μόνη, να μην οδηγάει (ούτως η άλλως το αυτοκίνητο είναι στο στρατόπεδο) να μην έχει συγγενείς ή κάποιον άλλο βοήθεια, το μωρό να παθαίνει ξαφνικά πρόβλημα στην αναπνοή.... και την συνέχεια δεν θα θέλατε να την ξέρετε....

Εδώ να αναφέρουμε τα ποσά που θα κατασπαταληθούν σε μια πολυήμερη άσκηση σε πυρομαχικά , σε φθορές οχημάτων κλπ

Και όπως φαντάζεστε δεν είναι ότι είμαστε εναντίον των ασκήσεων που ούτως η άλλως είναι απαραίτητες αλλά σίγουρα θα θέλαμε κάποιος να μας λύσει τις απορίες που σας μεταφέρω των στελεχών.
Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!