ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στην 862 ΑΒΕΤ

Διαδώστε το

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο του προγράμματος επισκέψεών του σε Σχηματισμούς και Μονάδες του Στρατού Ξηράς, πραγματοποίησε επίσκεψη στην 862 Αποθήκη Βάσης Εφοδιασμού Τροφίμων (862 ΑΒΕΤ), στην Αττική.

Θερμά συγχαρητήρια στο προσωπικό του Σώματος Εφοδιασμού – Μεταφορών, διότι συνεισφέρει αποτελεσματικά στην άριστη λειτουργία του συστήματος Υποστήριξης Διοικητικής Μέριμνας του Στρατού Ξηράς.

Καταβάλλει καθημερινά άοκνες προσπάθειες στον τομέα του ανεφοδιασμού με τρόφιμα, καύσιμα, λιπαντικά και τεχνικά υλικά καυσίμων και αρτοποίησης. Τα αποτελέσματα αποδεικνύονται καθημερινά, καθώς καταγράφεται η πλήρης επάρκεια σε κρίσιμα υλικά των Μονάδων του Στρατού Ξηράς.
Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ