ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ALERT! Πρόβες της Τουρκίας για το Αιγαίο εξαπέλυσαν πραγματική τορπίλη

Διαδώστε το

Το τουρκικό ναυτικό μακρυά από τα μάτια του Πολεμικού μας Ναυτικού στη Μαύρη Θάλασσα διεξάγει  άσκηση εκτόξευσης πραγματικής τορπίλης κατά πολεμικού πλοίου για την αποτελεσματικότερη προετοιμασία της τουρκικής διοίκησης υποβρυχίων.

Συγκεκριμένα το τουρκικό υποβρύχιο TCG Sakarya κλάσεως Preveze , διεξήγαγε  στη Μαύρη Θάλασσα άσκηση με πραγματική βολή τορπίλης σε παροπλισμένο πλοίο , ενδεικτικό των προετοιμασιών του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, αναφέρει ο τουρκικός τύπος.

Το άρθρο επισημαίνει ιδιαίτερα  ότι « το Τουρκικό Ναυτικό και η διοίκηση υποβρυχίων διαθέτει μεγάλη δύναμη και για άλλη μια φορά απέδειξε ότι τα υποβρύχια μας είναι έτοιμα να πολεμήσουν  σε οποιοδήποτε περιβάλλον ανά πάσα  στιγμή»!Το υποβρύχιο  Sakarya έριξε την τορπίλη σε πλοίο - στόχο στα βαθιά νερά της Μαύρης Θάλασσας επιτυγχάνοντας πλήρως τον στόχο.

Δείτε το βίντεο:


Διαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!