ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Δαβάκης: Μήνυμα προς τον Πρωθυπουργό για τις ΕΔ

Διαδώστε το

Αθανάσιος Δαβάκης Βουλευτής Λακωνίας ΝΔ

Εκτός από τη χρησιμότητά της ως βήμα για επικοινωνιακή προβολή και διατύπωση γενικόλογων δηλώσεων υπέρ της Πολεμικής Αεροπορίας, ελπίζω η χθεσινή πτήση του κ. Τσίπρα με μαχητικό αεροσκάφος, απόντος του κ. υπουργού Εθνικής Άμυνας, να του έδωσε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και να πληροφορηθεί την πραγματικότητα που αυτά βιώνουν καθημερινά στον επαγγελματικό, οικογενειακό και προσωπικό τους χώρο.Να ακούσει, δηλαδή, από πρώτο χέρι, όχι φιλτραρισμένα μέσα από τις ενημερώσεις του κ. Καμμένου ή των φίλα προσκείμενων σε αυτόν συνδικαλιστών, τα προβλήματα που το στρατιωτικό προσωπικό αντιμετωπίζει και να δει από κοντά την αυτοθυσία με την οποία τα στελέχη λειτουργούν σε καθημερινή βάση.

Ελπίζω, τέλος, ότι αυτή η εικόνα θα τον συνοδεύει την επόμενη φορά που θα κληθεί να λάβει αποφάσεις σχετικές με το ηθικό και την ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων, τις οποίες η κυβέρνησή του έχει συστηματικά ξεχάσει τα δύο τελευταία χρόνια.

Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ