ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ξεπέρασαν κάθε όριο: Έκαναν κομματική εκδήλωση σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Διαδώστε το

Ο Βουλευτής ΧΑ Παππάς Ηλία Χρήστος, κατέθεσε ερώτηση (Αρ. Πρωτ. 250/09-10-2017) προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με θέμα: «Κομματική εκδήλωση σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα καταρχήν στον τοπικό τύπο της Κρήτης και ακολούθως σε πανελλήνιο επίπεδο, πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε μια πολιτική συνεστίαση στο Ηράκλειο Κρήτης, η οποία οργανώθηκε από τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., προς τιμή του ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος και ήταν παρών.

Ο χώρος όμως όπου φιλοξενήθηκε η εν λόγω συνεστίαση είναι το ζητούμενο, διότι και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αλλά και την ανακοίνωση οργάνου άλλου πολιτικού κόμματος, η εκδήλωση φέρεται να πραγματοποιήθηκε στην θερινή Λέσχη Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, στο λεγόμενο «Ζορμπά» στην παραλία του Καρτερού, κοντά στο Ηράκλειο.Εάν τα δημοσιεύματα και η ανακοίνωση του πολιτικού κόμματος αληθεύουν, πρόκειται για σαφή παραβίαση του...

Διαβάστε τη σχετική ερώτηση:ΠΗΓΗ: staratalogia.blogspot.grΔιαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!