ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Τους έδωσε Συγχαρητήρια ο Α/ΓΕΣ!

Διαδώστε το

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, εξέφρασε σήμερα δημόσια τα συγχαρητήρια του, στον Δντη Μηχανικού της 1ης Στρατιάς Ταξίαρχο Ανδρέα Κωνσταντίνου, στον Δκτη της 735 ΔΣΕ Αντισυνταγματάρχη Ιάσονα Παπαγεωργίου καθώς και σε όλο το Προσωπικό που εργάστηκε  με ζήλο και ανακατασκεύασαν το παλιό κτίριο του στρατολογικού γραφείου Τρικάλων σε ένα σύγχρονο βρεφονηπιακό σταθμό.Ο  Βρεφονηπιακός Σταθμός που κατασκευάστηκε είναι δυναμικότητας 25 παιδιών αξιοποιήθηκαν οι χώροι του  στρατολογικού γραφείου και συγκεκριμένα του ισόγειου, του υπόγειου και των εξωτερικών χώρων του κτιρίου, συνολικού εμβαδού 300 τ.μ. 

Το έργο ολοκληρώθηκε μέσα σε τρεις μήνες, υπό την επίβλεψη της 735 ΔΣΕ και οι εργασίες κατασκευής του κόστισαν περίπου 55.000€.Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!