ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΠΟΥΤΙΝ : «ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ»!

Διαδώστε το

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Με μια κατηγορηματική δήλωση ο Ρώσος πρόεδρος μιλώντας στην Μόσχα σε εκδήλωση για την «Εβδομάδα Ρωσικής Ενέργειας», απέκλεισε με απόλυτο τρόπο την πιθανότητα να επιβάλλει η Τουρκία αντίποινα στους Κούρδους του βορείου Ιράκ, όπως απειλεί η Άγκυρα.
Όπως ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος, παρά τις απειλές από την Τουρκία για στρατιωτική επέμβαση ή εμπάργκο στο βόρειο Ιράκ μετά το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία, αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί απλούστατα κάτι τέτοιο θα προκαλέσει αυτόματα ραγδαία αύξηση των τιμών του πετρελαίου, ανατρέποντας τις διεθνείς ενεργειακές και οικονομικές ισορροπίες και κάνεις δεν το επιθυμεί τώρα αυτό, πολύ περισσότερο η ίδια η Τουρκία.

Σύμφωνα και με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων, Sputnik, ο Ρώσος πρόεδρος υπενθύμισε ότι η Τουρκία εξαρτάται άμεσα από την ροη του πετρελαίου από το βόρειο Ιράκ στην Τουρκία και από εκεί στην Μεσόγειο, τονίζοντας ότι αυτή η ροη με τίποτα δεν μπορεί να διακοπεί, γιατί οι συνέπειες θα είναι πολύ βαριές σε όσους σκέφτονται κάτι τέτοιο

Με λίγα λογία σύμφωνα με τον Πούτιν… άνθρακες οι τουρκικές απειλές!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.grΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!