ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Απολύσεις Υπαξιωματικών εξ εφεδρείας και ψεύτικες υποσχέσεις

Διαδώστε το

Η ιστορία ενός πρώην ΕΜΘ, εξ εφεδρείας Υπαξιωματικός, δεν είναι η μοναδική αλλά είναι χαρακτηριστική. Τον περασμένο Απρίλιο τελείως ξαφνικά και  με άριστες εκθέσεις και αξιολογήσεις στον φάκελό του, κατόπιν πρότασης του  Α/ΓΕΣ, απολύθηκε από  τις τάξεις του Στρατού όπου είχε ανακληθεί για υπηρεσιακούς λόγους τον Ιούλιο του 2010.

Η απόφαση είναι ανεξήγητη και για τις υπηρεσιακές ανάγκες αλλά και για τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Υπαξιωματικός.

Παρουσιάστηκε στον Α/ΓΕΣ, ο οποίος δήλωσε άγνοια για την περίπτωσή του και του ζήτησε να κάνει αναφορά για να επιστρέψει στην υπηρεσία του.Παρόλα αυτά η επιστροφή δεν προέκυψε.

Η περίπτωση όπως προαναφέραμε δεν είναι η μοναδική. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν πρόσφατα έχουν απολυθεί 30.

Για τους περισσότερους απ΄ αυτούς αν όχι για όλους υπάρχουν σημαντικά οικονομικά θέματα, τα οποία θα ΄πρεπε να ληφθούν υπόψη.

Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει τουλάχιστον να τους δίνονται ψεύτικες υποσχέσεις και ελπίδες. Γιατί όπως προκύπτει από την περίπτωση στην οποία αναφερθήκαμε αυτό ακριβώς έγινε.

ΠΗΓΗ: militaire.gr/Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ