ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΕΜΘ τα αδικημένα Στελέχη των ΕΔ

Διαδώστε το

Το νέο νομοσχέδιο του ΥΕΘΑ στο θέμα των ΕΜΘ δεν δίνει καμία λύση στην βαθμολογική τους εξέλιξη παρά μόνο τους δίνει ως αποστρατευτικό βαθμό του Ανθυπολοχαγού και αντιστοίχων συνεχίζοντας έτσι την μεγάλη αδικία εις βάρος τους.

Διευκρινίζουμε ότι με το νέο ασφαλιστικό το οποίο προβλέπει την παραμονή σαράντα ετών στην υπηρεσία δημιουργείται το εξής πρόβλημα οι ΕΜΘ θα πρέπει να είναι Ανθυπασπιστές για 15 χρόνια τουλάχιστον χωρίς να λάβουν κάποιο βαθμολογική προαγωγή.Θα ήταν λοιπόν δίκαιο σύμφωνα πάντα με τα νέα δεδομένα η πολιτεία να εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο ώστε να τους δοθεί βαθμολογικά κάτι παραπάνω σε συνάρτηση πάντα βέβαια με τις άλλες κατηγορίες στελεχών των ΑΣΣΥ ώστε να μην δημιουργείται πρόβλημα ανταγωνισμού.

Ας ξεπερασθούν λοιπόν αγκυλώσεις του παρελθόντος διότι σήμερα με τα νέα δεδομένα έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα και είναι αδιανόητο κάποιες κατηγορίες στελεχών να βρίσκονται σε πλήρη απαξίωση από αδιαφορία της πολιτείας ή συντεχνιακών παιχνιδιών... Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!