ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Αστυνομικός έκλεβε υπολογιστές από την αποθήκη της Υπηρεσίας του

Διαδώστε το

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στην Αττική, συνελήφθη από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων για αφαίρεση δημόσιου υλικού και παράβαση καθήκοντος.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων σχηματίσθηκε σε βάρος αστυνομικού, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, για κλοπή και παράβαση καθήκοντος.Ειδικότερα κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι, ο νεαρός αστυνομικός είχε αφαιρέσει από την αποθήκη της Υπηρεσίας που υπηρετεί, «πύργους» ηλεκτρονικών υπολογιστών και οθόνες.

Ο δράστης συνελήφθη χθες και οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
news247.grΔιαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!