ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ;;; ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ!

Διαδώστε το

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Δυο μόλις μέρες μετά την υπερψήφιση από το ελληνικό κοινοβούλιο της τροπολογίας που δίνει το δικαίωμα σε μειονοτικές ενώσεις της Δ. Θράκης να προσφύγουν στα δικαστήρια για να διεκδικήσουν τον χαρακτήρα «τουρκικές», συγκλήθηκε ειδική σύσκεψη στην Άγκυρα για να εξεταστούν τα επόμενα βήματα των κατευθυνόμενων από την Τουρκία μειονοτικών παραγόντων της Ελληνικής Θράκης.

Το πόσο σοβαρή ήταν η σύσκεψη αυτή, φαίνεται από το γεγονός ότι μετείχε ο ίδιος ο Τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ και οι αντιπρόεδροι της τουρκικής κυβέρνησης, Bekir Bozdağ και Hakan Çavuşoğlu.
Στην σύσκεψη αυτή όπως ήταν επόμενο παρόντες -τιμώμενοι οι δυο ψευτομουφτήδες που εργάζονται για την τουρκοποίηση της περιοχής, δηλαδή ο ψευομουφτής Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ και Κομοτηνής, Ιμπραήμ Σερίφ.

Αναμένουμε εξελίξεις στο πολύ ευαίσθητο αυτό εθνικό θέμα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.grΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!