ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Νομοσχέδιο ΥΠΕΘΑ: Ποια δεν πρέπει να ξεχάσουν να καλέσουν οι βουλευτές

Διαδώστε το

Στις 16.00 το απόγευμα στη Βουλή , οι βουλευτές θα αποφασίσουν ποιους φορείς θα καλέσουν για να μιλήσουν σχετικά με τα όσα προβλέπει το υπό ψήφιση νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ. Το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα ψηφιστεί στις 9 Οκτωβρίου.

Τα κόμματα και οι βουλευτές έχουν δικαίωμα να καλέσουν όποιον θέλουν. Ελπίζουμε ότι δεν θα ξεχάσουν να καλέσουν τη σοβαρότητα! Είναι απαραίτητη για όλα τα νομοσχέδια βεβαίως αλλά όταν πρόκειται για θέματα του ΥΠΕΘΑ υπάρχει ένας λόγος παραπάνω να βρίσκεται εντός της αίθουσας η σοβαρότητα και η ψυχραιμία.

Τα πρώτα δείγματα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά βεβαίως. Απ΄ όλο το νομοσχέδιο φαίνεται ότι κάποιοι έχουν επικεντρώσει στην περιβόητη ρύθμιση για τις Ενώσεις Στρατιωτικών. Για τις αυτονόητες ρυθμίσεις σ΄ ένα θέμα που τα τελευταία δύο χρόνια έχει προκαλέσει διάφορες γραφικές καταστάσεις που δεν ταιριάζουν στις Ένοπλες Δυνάμεις.Προφανώς σ΄ αυτό το θέμα θα στοχεύσουν κάποιοι και ανάμεσά τους θα ΄ναι μάλλον και οι βουλευτές της ΝΔ. Πιθανόν να πιστεύουν ότι μ΄ αυτό το θέμα κερδίζουν κομματικά. Η ίδια η ζωή τους διαψεύδει και με αριθμούς αφού η 20μελής ομάδα την οποία υποστηρίζουν ως εκπρόσωπο των στρατιωτικών έθεσε σε διαδικτυακή ψηφοφορία το αίτημα απόσυρσης του άρθρου περί Ενώσεων και έλαβε 19 ψήφους,μετά από τριήμερη ψηφοφορία…

Τα σοβαρά του νομοσχεδίου είναι άλλα και στρατιωτικοί που ζουν την καθημερινότητα των ΕΔ εκεί που χτυπά η καρδιά τους έχουν με κείμενά τους εκφράσει τους προβληματισμούς τους. Ας ρίξουν μια ματιά οι βουλευτές όλων των κομμάτων τι γράφουν για να καταλάβουν ποια είναι τα πραγματικά θέματα που τους απασχολούν.

Ελπίζουμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα αποφύγουμε το σόου…

ΥΓ. Για όσες αθλιότητες έχουν γραφτεί περί στρατιωτικών συμβούλων υπουργών κλπ δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε το παραμικρό. Στο χώρο των ΕΔ όλοι λίγο πολύ γνωριζόμαστε και κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι η σιωπή δεν σημαίνει αδυναμία. Μπορεί να σημαίνει αδιαφορία…Ποιοι υπηρέτησαν που,με ποιους και τι καθήκοντα είχαν είναι γνωστό σ΄ όλους μας.

ΠΗΓΗ: militaire.grΔιαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!