ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Επίσκεψη Διατελεσάντων Διοικητών ΚΕΔΒ και ΣΔΒ στις Εγκαταστάσεις τους

Διαδώστε το

Στο πλαίσιο δράσης που έχει καθιερώσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού, σύμφωνα με την οποία οι διατελέσαντες Διοικητές Κέντρων Εκπαίδευσης και Σχολών του Στρατού Ξηράς, πραγματοποιούν επισκέψεις στα Κέντρα και τις Σχολές που διοίκησαν, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, οι διατελέσαντες Διοικητές του Κέντρου Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων και της Σχολής Διαβιβάσεων, πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εγκαταστάσεις τους, στο Χαϊδάρι Αττικής.
Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σε θέματα που αφορούν στις τεχνολογικές εξελίξεις του Όπλου των Διαβιβάσεων και πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, στην κατεύθυνση της περαιτέρω αναβάθμισής του.


Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, θεωρεί την παραπάνω δράση ως ιδιαιτέρως σημαντική, αφού οι εμπειρίες και οι γνώσεις των πρώην Διοικητών, οι οποίοι υπηρέτησαν το Στρατό Ξηράς, την Πατρίδα και γενικότερα το κοινωνικό σύνολο επί σειρά ετών από νευραλγικές θέσεις, αποτελούν για όλους τους νεότερους πηγή πολύτιμων γνώσεων και ιδεών.


Τους διατελέσαντες Διοικητές υποδέχθηκαν, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διαβιβάσεων του ΓΕΣ, Υποστράτηγος Απόστολος Περβολαράκης και ο Διοικητής της Σχολής Διαβιβάσεων, Ταξίαρχος Χρήστος Αθανασιάδης.

Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ