ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Βούλγαρος Ειδικός: Ο Ερντογάν ετοιμάζει μουσουλμανικό στρατό

Διαδώστε το

Άλεξ Αλεξίεφ: «Όλοι  οι μουφτήδες μας, διαχειρίζονται από τους Τούρκους»

«Ο μεγαλύτερος κίνδυνος, που προέρχεται από την Τουρκία, είναι το κήρυγμα του ριζοσπαστικού Ισλάμ». Αυτό δήλωσε ο Άλεξ Αλεξίεφ, πρόεδρος του Κέντρου Μελετών Βαλκανίων και Μαύρης Θάλασσας, σε

συνέντευξή του στο βουλγαρικό πρακτορείο ‘Fokus’. 
Σύμφωνα με τον ίδιο, η πολιτική που καθοδηγείται από τουρκικό κράτος οδηγεί σε μια αυξανόμενη απόσταση από τη Δύση. Τόσο από την Ευρώπη, όσο και από τις ΗΠΑ.
Όσον αφορά τη νομοθεσία για τη θρησκεία στη βουλγαρική επικράτεια, ο Αλεξίεφ δήλωσε ότι πρέπει να γίνουν άμεσα αλλαγές.«Αυτή τη στιγμή, η κατάσταση των μουσουλμάνων είναι τέτοια που  την διαχειρίζεται Τούρκοι, ακόμη και ο μουφτής είναι υπό την επίβλεψη ενός ξένου κράτους. Πρόκειται για μια απαράδεκτη κατάσταση, η οποία πρέπει να αλλάξει», δήλωσε ο Αλεξίεφ.

Ο ίδιος θα προσθέσει ότι οι ιμάμηδες που κηρύττουν πρέπει να είναι Βούλγαροι πολίτες.

«Πρέπει να γνωρίζουν τη βουλγαρική γλώσσα και να γνωρίζουμε ποια εκπαίδευση έχουν λάβει. Τα στοιχεία είναι δηλωτικά:  στην Τουρκία υπάρχουν 1,3 εκατομμύρια μαθητές που εκπαιδεύονται για να κηρύττουν το ριζοσπαστικό Ισλάμ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ερντογάν, προετοιμάζει σταδιακά τον Ισλαμικό Στρατό του, θέτοντας σε σοβαρή απειλή την κοσμική κοινωνία και τους γείτονες της Τουρκίας.

(Στοιχεία από pan.bg)

echedoros-a.grΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!