ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΠΡΟΚΛΗΣΗ- Στην Τουρκία η Σίσυ λέει τον καιρό και για την Θεσσαλονίκη- Πως προάγει τον αλυτρωτισμό

Διαδώστε το

H Σίσυ έστησε κανάλι και παρουσίασε τον καιρό στα σύνορα του ¨Εθνικού Συμβολαίου¨

Η Σεϊχάν Σοϊλού-μάνατζερ των διασήμων που  έχει τα παρατσούκλι Σίσυ, παρουσιάζοντας τον καιρό παρουσίασε χάρτη της Τουρκίας εντός του οποίου περιλαμβάνονταν το Κερκούκ, η Μοσούλη, η Σουλεϊμανίγιε, η Βάρνα και η Θεσσαλονίκη.

Η έχουσα το παρατσούκλι Σίσυ έστησε το ¨Οθωμανική ΤV¨. Και παρουσίασε στην οθόνη ¨Κατάσταση Καιρού Εθνικού Συμβολαίου¨.Εντύπωση προκάλεσε η βαριά οθωμανική γλώσσα και ύφος που χρησιμοποίησε η Σίσυ. Πολύ σύντομα οι εικόνες με την ¨Κατάσταση Καιρού Εθνικού Συμβολαίου¨ απέκτησαν μεγάλη τηλεθέαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Σίσι έκανε την πρόβλεψη καιρού για Κερκούκ, Μοσούλη, Σουλεϊμανίγιε, Βάρνα και Θεσσαλονίκη, ενώ εντύπωση προκάλεσε πως όταν έφτασε στην Μέση Ανατολή, στράφηκε προ του χάρτη και είπε ¨Τι ωραία ευωδιάζουν τα χώματα μας¨

Πηγή: Tourkikanea.grΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!