ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Άνω κάτω η Επιτροπή Εθνικής Άμυνας από τον εξαγριωμένο Γεωργιάδη - Διεκόπη η συνεδρίαση

Διαδώστε το

Σε άλλο ένα κρεσέντο λαϊκισμού και κουτσαβακισμού επιδόθηκε στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας ο αντιπρόεδρος της ΝΔ φωνάζοντας και χτυπώντας το χέρι στο έδρανο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξέφυγε σε τέτοιο σημείο που ο προεδρεύων της Επιτροπής, Κώστας Δουζίνας, σηκώθηκε όρθιος και ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεδρίασης, η οποία θα συνεχιστεί στις 16:00.

του Άγγελου Προβολισιάνου

Εν εξάλλω ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του συνδικαλιστή των Ενόπλων Δυνάμεων, Ανέστη Τσουκαράκη, επειδή -όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ- ο εν λόγω συνδικαλιστής διεκδικούσε με σθένος τα αναδρομικά των στρατιωτικών από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και τώρα όχι, ενώ επέκρινε με το γνωστό του ύφος την στάση που τηρεί ο κ. Τσουκαράκης κατά την εκδίκαση της σχετικής δίκης για τις διεκδικήσεις του κλάδου. «Αντί να μιλήσεις για αναδρομικά ήρθες να μας πεις για τα κλεμμένα» είπε φωνασκώντας ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε απευθυνόμενος προς τον κ. Τσουκαράκη ότι δεν άκουσε να πει τίποτα σχετικά με τις συντάξεων των στρατιωτικών. Μάλιστα, η ένταση κορυφώθηκε όταν ο τομεάρχης Άμυνας της αξιωματικής αντιπολίτευσης άρχισε να χτυπά το χέρι του στο έδρανο, επικρίνοντας το γεγονός ότι ο προηγούμενος πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, χαρακτηριζόταν προδότης από τους συνδικαλιστές. «Και δεν ντρέπεσαι;» διερωτήθηκε ο ίδιος.

«Διακόπτεται η συνεδρίασης» είπε έχοντας σηκωθεί όρθιος ο προεδρεύων της διαδικασίας, Κώστας Δουζίνας, προσπαθώντας να προλάβει τυχόν έκρηξη ανάμεσα στον συνδικαλιστή και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.
ΠΗΓΗ: koutipandoras.grΔιαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!