ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Επαναφορές στελεχών στις ΕΔ: Τι είπε χθες ο Καμμένος στη Βουλή

Διαδώστε το

Η χθεσινή πρώτη συζήτηση για το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ δεν είχε ενδιαφέρον για τις κραυγές και τις φωνές που έτσι κι αλλιώς χαρακτηρίζουν πλέον κάθε συζήτηση στη Βουλή. Από την συζήτηση όταν αυτή είχε να κάνει με το νομοσχέδιο προέκυψαν κάποια θέματα κι ένα απ΄ αυτά είναι η πιθανί επαναφορά στελεχών στις ΕΔ.Έγινε πολύ συζήτηση γι΄ αυτό το θέμα. Αρχικά το νομοσχέδιο άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μεγάλο αριθμό επαναφοράς στελεχών. Το μισθολογικό κόστος των 13,5 εκατομμυρίων ευρώ που προέκυψε και η άρνηση του υπουργείου Οικονομικών να το αποδεχτεί οδήγησαν σε αλλαγή πλεύσης.

Οι επαναφορές θα ΄ναι πολύ λίγες και όπως είπε χθες ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της συζήτησης όποιες γίνουν θα έχουν κριτήρια κοινωνικά. Που σημαίνει κριτήρια που θα ΄χουν να κάνουν με την οικονομική κατάσταση στελεχών τα οποία αποδεδειγμένα θα ΄χουν απόλυτη ανάγκη επαναφοράς. Πως θα αποδεικνύεται αυτή η ανάγκη θα πρέπει βέβαια να διευκρινιστεί. Ελπίζουμε ότι αυτό θα γίνει στην επόμενη συζήτηση που θα γίνει στη Βουλή στις 23 Οκτωβρίου.Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!