ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Γιατί τέτοια χολή και μίσος για τον Ένοπλο???

Διαδώστε το

Διαπιστώνουμε τον τελευταίο καιρό, από διάφορους να ρίχνουν χολή με μεγάλο μίσος για το ιστολόγιο μας, σε σημείο μάλιστα που περνά τα επιτρεπτά όρια της ανεκτικότητας. Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι κάποιους τους έχουμε ενοχλήσει, με το γεγονός ότι λέμε αδέσμευτα ανοικτά, αυτό που σκεφτόμαστε και πιστεύουμε ότι είναι σωστό, όπως επίσης και η δυναμική, που έχει το enoplos.com στην αναγνωστικότητα του.

Το γεγονός ότι διαθέτουμε τις γνώσεις και μπορούμε να βλέπουμε, λίγο μακρύτερα τα πράγματα από κάποιους άλλους, που το παίζουν κάτι, ενώ το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι κριτική, επειδή προχωρήσαμε σε ανάλυση παραπάνω από αυτούς, τους κακοφάνηκε και άρχισαν να μας κατηγορούν για παραπλάνηση, για ανακρίβιες, για σύγχυση σε συναδέλφους κλπ.Το μεγάλο γέλιο βέβαια στην ιστορία αυτή είναι, ότι στο παρελθόν, οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι είχαν ζητήσει από εμάς συμβουλές και τους τις δώσαμε, παροτρύνοντας τους μάλιστα να μην εφησυχάζουν σε αυτό που εκπροσωπούν και να δώσουν τον αγώνα τους, δείχνοντας μάλιστα και τρόπο ανέξοδο και σίγουρο.

Δεν τους κρατάμε κακία, μπορούνε να βγάζουν όση χολή θέλουν και αυτοί όπως έχουν κάνει και άλλοι κατά καιρούς, να ξέρουν όμως ότι όλα αυτά, μας κάνουν ποιο δυνατούς γιατί εμείς στεκόμαστε δυνατά στα πόδια μας, δεν παίζουμε κανένα κομματικό παιχνίδι και επιδίωξη μας είναι η μόνο η ορθή ενημέρωση των Στελεχών των ΕΔ, καθώς και η βοήθεια μας, όπου φυσικά μπορούμε, στα οποιαδήποτε προβλήματα τους.Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

slider

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!