ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Αποκλειστικό ετοιμάζουν κατάργηση των Στολών στις δημόσιες εμφανίσεις των Στρατιωτικών με αφορμή το χθεσινό γεγονός με τους Ευέλπιδες

Διαδώστε το

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουν φθάσει στο enoplos.com αναφέρουν ότι σχεδιάζετε να καταργηθεί στους Στρατιωτικούς το δικαίωμα να φέρουν στολή σε δημόσιους χώρους πλην εορτών και τελετών ώστε να μην προκαλούν.Οι αρχικές σκέψεις σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας είναι να αρχίσει να εφαρμόζετε στους σπουδαστές των Στρατιωτικών μας Σχολών και στη συνέχεια να εφαρμοστεί και στα υπόλοιπα στελέχη των ΕΔ.

Ελπίζουμε η πληροφορία που λάβαμε να μην εφαρμοστεί και να επικρατήσουν πιο συνετές απόψεις διότι αν γίνει αυτό που προαναφέραμε είναι μια ακόμη απαξίωση των ΕΔ.

Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!