ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ο μάχιμος ιερέας αλεξιπτωτιστής στην Ελλάδα που πηδάει από τα αεροπλάνα

Διαδώστε το

Ο στρατιωτικός ιερέας ς από τους άλλους είναι o Ταγματάρχης Ευάγγελος Λιάπης, καθώς όταν δεν ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα, βγάζει τα ιερατικά άμφια, φορά τη στολή των Ειδικών Δυνάμεων και πραγματοποιεί πτώσεις ως μάχιμος αλεξιπτωτιστής, των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού Ξηράς

Ο ίδιος μιλώντας πρόσφατα στην κάμερα της ΕΡΤ και στην εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη» είπε: «Θεωρώ ότι με το να συμμετέχω στις δρασητηριότητες των μονάδων των ειδικών δυνάμεων, ως ενεργός αλεξιπτωτιστής και ως ιερέας πετυχαίνω το σκοπό για τον οποίο έχω κληθεί να υπηρετήσω, την εκκλησία και την πατρίδα».
Στη μονάδα των αλεξιπτωτιστών όλοι έχουν ένα καλό λόγο για τον πατέρα Ευάγγελο, τονίζοντας ότι τους εμψυχώνει και τους δίνει δύναμη στο να πραγματοποιούν μαζί τα ειδικά άλματα από τα 1200 πόδια ύψος.
Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!