ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Πρόταση για τις συντάξεις των Αποστράτων

Διαδώστε το

Αναγνώστης του enoplos.com μας έστειλε την παρακάτω πρόταση του για τις συντάξεις των απόστρατων καθώς και για τις συντάξεις όλων των συνταξιούχων δείτε την πρόταση του όπως μας την έστειλε: 

Πρόταση/ εισήγηση :

O Πρωθυπουργός της χώρας σε συνεργασία με τον νύν Υ.ΕΘ.Α ΕΝΤΙΜΟ κ Καμμένο να εξετάσει τήν περίπτωση με την αναθεώρηση του Συντάγματος να περαστεί η εξής διάταξη στο νέο Σύνταγμα της χώρας  :Aπαγορεύεται να μειωθούν περαιτέρω οι συντάξεις. Ηδη έχουν έως τώρα 16 περικοπές. Οποιαδήποτε απαίτηση Δημοσιονομικών εσόδων θα επέρχεται είτε από τήν αύξηση φορολογίας από εργασία είτε απο αύξηση φόρων.

 Ότι έγινε στο Chicago Illinois των ΗΠΑ όπου επικρατεί στο συνταξιοδοτικό ίδια

Ετσι θα επέλθει σταδιακά η μείωση Κόστους τής τιτλοποίησης εργασίας (Μισθών) και σταδιακή μείωση φορολογίας Επιχειρήσεων, επομένως καί των προιόντων.

Είναι δε αποδεδειγμένο ότι, οι περαιτέρω μειώσεις των Συντάξεων περιορίζουν πολύ περισσότερο το ΑΕΠ (πολλαπλασιαστές) σε σχέση με την αύξηση των φόρων.

Σε κάθε περίπτωση, ο περιορισμός της κατανάλωσης μειώνει τις ιδιωτικές επενδύσεις άρα τις θέσεις εργασίας, το ρυθμό ανάπτυξης του ΑΕΠ, τα δημόσια έσοδα κοκ. – με αποτέλεσμα να απαιτούνται νέα μέτρα για να αντισταθμισθούν, με τη χώρα να παραμένει στον καθοδικό σπειροειδή κύκλο του διαβόλου , χωρίς καμία μελλοντική προοπτική.Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!