ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Τελευταίο αντίο στον πρώην καταδρομέα και Εθνοφύλακα, Μιχαήλ Κουριδάκη

Διαδώστε το

Σε ηλικία 62 ετών απεβίωσε σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, ο συμπολίτης μας Κουριδάκης Μιχαήλ, ο οποίος είχε πολεμήσει ως καταδρομέας στην Κύπρο τον Ιούλιο του 1974.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 10:30 στον Ι.Ν. Ταξιάρχη Ρόδου παρουσία συγγενών, φίλων, Εθνοφυλάκων και Στρατιωτικής Αντιπροσωπείας.

«Ο Εθνοφύλακας Κουριδάκης Μιχαήλ του Αντωνίου γεννήθηκε στην Ρόδο το έτος 1955.

  Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας προήχθη μέχρι τον βαθμό του Λοχία, τον οποίο και διατήρησε ως Εθνοφύλακας.

Από την 10 Μαρ 1996 αποτελούσε μέλος της Εθνοφυλακής και συγκεκριμένα άνηκε στην δύναμη του ΤΕΘ ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ, παραμένοντας ενεργός Εθνοφύλακας μέχρι και την ημέρα του θανάτου του.

Ως Εθνοφύλακας αποτέλεσε την καλύτερη απόδειξη του ψυχικού μεγαλείου του Έλληνα και της προσφοράς του προς την πατρίδα.Ο Στρατός Ξηράς και οι συνάδελφοι του εκτιμώντας την προσφορά του Εθνοφύλακα Κουριδάκη Μιχαήλ τον αποχαιρετούν και εύχονται στους δικούς του ο Πανάγαθος Θεός να τους δώσει κουράγιο, υπομονή και παρηγοριά.»

Πηγή : rodiaki.grΔιαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!