ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ποιος Καταδρομέας Στρατηγός αναλαμβάνει κρίσιμη αποστολή στο προσφυγικό

Διαδώστε το

Ένας στρατηγός Καταδρομέας αναλαμβάνει κρίσιμο πόστο στην υπόθεση του μεταναστευτικού-προσφυγικού. Ο Αντιστράτηγος ε.α Ανδρέας Ηλιόπουλος με απόφαση του υπουργού Γιάννη Μουζάλα, διορίζεται στη θέση του Διευθυντή της Υπηρεσίας και Ταυτοποίησης της Γενικής Γραμματείας Υποδοχής του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ο Αντιστράτηγος Ανδρέας Ηλιόπουλος ,μαζί με τον Αντιστράτηγο Γιάννη Ηλιόπουλο ήταν τα δύο φαβορί για την ηγεσία του ΓΕΣ στις τελευταίες κρίσεις Αρχηγών. Τελικά η έκπληξη έγινε με την επιλογή του Αλκιβιάδη Στεφανή.Η θέση στην οποία τοποθετείται ο Α.Ηλιόπουλος, είναι σοβαρή, αφού το θέμα της ταυτοποίησης μεταναστών και προσφύγων παρουσιάζει σημαντικά και μεγάλα προβλήματα. Καλή επιτχυχία στην πολύ δύσκολη αποστολή.ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr/Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

slider

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!