ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Τα Βατράχια μας σε κοινή εκπαίδευση με Βέλγους & Σλοβένους βατράχους!

Διαδώστε το

Από Δευτέρα 23 έως Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η διακρατική άσκηση της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών AEGEAN SEAL 17 στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στη Ναυτική Βάση Νοτίου Ευβοϊκού με τη συμμετοχή του ΝΘΗ ΚΑΛΥΨΩ, ομάδων δυτών ναρκοθηρευτών από τη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, ομάδα από το τμήμα εξουδετέρωσης ναρκών από το Στρατό Ξηράς καθώς και ομάδες δυτών ναρκοθηρευτών από το Βέλγιο, τη Σλοβενία και δύο παρατηρητών από τη Γερμανία.

Η άσκηση περιελάμβανε μεταξύ των άλλων ημερήσιες και νυκτερινές καταδύσεις με χρήση αντιμαγνητικών συσκευών από μικτές ομάδες Ελλήνων, Σλοβένων και Βέλγων που αφορούν στις διαδικασίες εύρεσης και αντιμετώπισης ναρκών, σύνθετα σενάρια αντιναρκικών επιχειρήσεων με τη συμμετοχή του ΝΘΗ ΚΑΛΥΨΩ, ειδικά αντικείμενα, όπως άφεση δύο Σλοβένων δυτών από Ε/Π ΑΒ-212 για επίδειξη αντιμετώπιση παρασυρόμενης νάρκης αγκυροβολίας, καθώς και επίδειξης αντιμετώπισης αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών σε ξηρά και θάλασσα από το τμήμα εξουδετέρωσης ναρκών του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού.

Την εν λόγω άσκηση παρακολούθησε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου2017 ο Υπαρχηγός Στόλου Υποναύαρχος Ευθύμιος Μικρός Π.Ν. παρουσία του Διοικητή των Ομάδων Εξουδετέρωσης Ναρκών της ΔΥΚ, Αντιπλοιάρχου Αντωνίου Χατζηαντωνίου Π.Ν.Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!