ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Δείτε με απόλυτη ακρίβεια τι καθαρό μισθό θα παίρνει κάθε Στέλεχος με το νέο Μισθολόγιο είτε στην μεθόριο είτε στην ηπειρωτική Ελλάδα!

Διαδώστε το

Υπάρχει μία εξαιρετική εφαρμογή, στο ιστολόγιο enstoloi.net που έχει φτιαχτεί από τον συνάδερφο, Απόστρατο Αξιωματικό της ΠΑ  Αχιλλέα Καρασαββίδη, ο οποίος ήταν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ και γνωρίζει άριστα τα περί αποδοχών καθώς και των συντάξεων, στην οποία μπορούν όλα τα Στελέχη ανεξαρτήτου βαθμού και που υπηρετούν, να δουν με ακρίβεια τις καθαρές αποδοχές τους.Έτσι κάθε Στέλεχος δεν χρειάζεται,να αναζητεί αλλού απαντήσεις, στις τυχόν απορίες του, όταν με ένα κλικ μπορεί να μπαίνει στην εφαρμογή, να συμπληρώσει τα δικά του δεδομένα και να βλέπει αυτόματα, πόσα χρήματα ακριβώς θα παίρνει καθαρά και μεικτά, με το νέο μισθολόγιο!

Δείτε και αποθηκεύστε την εφαρμογή ΕΔΩ  https://enstoloi.net/ergalia/neo-misthologio-2017/Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!