ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Το Ειδικο Τμημα Αντιμετωπισης Καταστροφων και η πολύτιμη προσφορά του!

Διαδώστε το

Ειδικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών 

Είναι επανδρωμένο με συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και πλήρη εξοπλισμό για όλες τις ειδικότητες ( αναρριχητές , αυτοδύτες , διασώστες-νοσοκόμους , χειριστές ταχυπλόων μέσων , και  φυσικά συνοδούς σκύλων , )...τα συγκεκριμένα σκυλιά είναι τα μοναδικά στον ελληνικό στρατό τα οποία είναι για έρευνα και διάσωση. Το προσωπικό είναι πλήρως εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο στα αντικείμενα του ΕΤΑΚ αλλά και με υψηλό αίσθημα της ευθύνης της αποστολής τους..Έχουν συμμετάσχει σε πολλές δραστηριότητες κοινωνικού χαρακτήρα , προσφέροντας υπηρεσίες αλλά και συχνά εκπαιδεύονται με την Πυροσβεστική υπηρεσία και Εμακ με αποτέλεσμα να έχουν πολύ εμπειρία σε πάρα πολλά κομμάτια της εκπαίδευσης..

Έτσι ειναι έτοιμοι να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό που μπορούν στους συμπολίτες μας και όχι μόνο σε φυσικά φαινόμενα , σε φυσικές καταστροφές και σίγουρα να σώσουν και ανθρώπινες ζωές αν και όταν αυτό ζητηθεί

Το ΕΤΑΚ είναι τμήμα του 747 Ειδικου Ταγματος  Μηχανικου

Δείτε φωτορεπορταζ από ασκήσεις και επιχειρήσεις  ΕΔΩΔιαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ