ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΦΕΝΕΚΟΣ: ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΑΜΥΝΑΣ Ο Κ. ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαδώστε το

Υποναύαρχος εα Στέλιος Φενέκος

Απορώ με όλα τα κυβερνητικά κόμματα και σήμερα με την ΝΔ που βάζουν πάντα υπουργούς άμυνας και τομεάρχες άσχετους με το αντικείμενο.

Περισσότερο όμως απορώ με τους Ναυάρχους, Στρατηγούς και Πτεράρχους που έχουν ενταχθεί στη ΝΔ, οι οποίοι ανέχονται να υποβαθμίζονται με την επιλογή Κικίλια για να αναλάβει τομεάρχης άμυνας, σε μία κρισιμότατη περίοδο για τη χώρα και για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Αλήθεια, περιμένουν να τους σεβαστεί το πολιτικό σύστημα με την ανεκτικότητα που δείχνουν έναντι αυτών των επιλογών;Γνωρίζω ικανότατους αξιωματικούς που βρίσκονται στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας (όπως και σε άλλους χώρους), οι οποίοι θα επιτελούσαν με μεγάλη αποτελεσματικότητα, με σύνεση και γνώση το συγκεκριμένο έργο.

Φοβάμαι ότι οι πολιτικοί βλέπουν τις Ένοπλες Δυνάμεις πελατειακά στη καλύτερη περίπτωση, με ανθρώπους που να μπορούν να χειραγωγούν για να κάνουν τα ρουσφέτια τους, και στη χειρότερη για ότι άλλο μηχανεύονται εις βάρος της ασφάλειας της χώραςΔιαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!