ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Χρυσό Μετάλλιο πήρε η Λοχίας ΕΠ ΟΠ Άννα Κορτέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σκοποβολής τυφεκίων

Διαδώστε το

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα I. P. C. S. ραβδωτών τυφεκίων 2017 διοργάνωσε η σκοπευτική ομοσπονδία Ελλάδος και ο όμιλος πρακτικής σκοποβολής Φαρσάλων στο πεδίο βολής του ομίλου. Οι καλύτεροι σκοπευτές από όλη την Ελλάδα κατέφθασαν στην Θεσσαλία όπου πήραν μέρος σε έναν δύσκολο αγώνα 12 σταδίων. Πολλές οι γυναικείες συμμετοχές και φέτος. Στην κατηγορία Open manual ladies η Άννα Κορτεση μετά την μεγάλη αποχή της από αγώνες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις) και της προετοιμασίας για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου (το παραμύθι “Νίνα η Λεμονίτα” που όλα τα έσοδα του θα διατεθούν στο ορφανοτροφείο ΚΡΙΚΕΙΟ)  κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με σχετική άνεση.


Η δυναμική αθλήτρια  από την αρχή των σταδίων είχε εμφανές προβάδισμα με αποτέλεσμα να προσθέσει άλλο ένα χρυσό στην συλλογή της. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε μια νέα αθλήτρια που έκανε πολύ καλή εμφάνιση η Αναστασία Παπαθανασίου ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Αντωνία Χατζηχανά που με την μεγάλη εμπειρία της κατάφερε να είναι στις τρεις πρώτες.
Η Άννα Κορτεση μετά τη νίκη της  δήλωσε τα εξής: Όταν προσπαθείς στην ζωή σου και παλεύεις για κάτι σίγουρα κάποια στιγμή οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Ήταν ένας καλός αγώνας και κυρίως τον χάρηκα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συναθλητές μου που είτε ανέβηκαν στο βάθρο είτε όχι. Σημασία έχει να γίνεται ένας καλός και κυρίως ασφαλής αγώνας. Φέτος είχε πολλές συμμετοχές από νέα παιδιά και είναι σημαντικό ένα από τα αρχαιότερα αθλήματα να περνάει στις νέες γενιές με σωστές υποδομές. Ευχαριστώ πολύ τους χορηγούς μου και όλους τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και φυσικά τον προπονητή και πρόεδρο του Ομίλου Πρακτικής Σκοποβολής Φαρσάλων κ. Βασίλη Λεβέντη γιατί χωρίς αυτόν δεν θα είχα μια θέση ανάμεσα στους πρώτους και είμαι περήφανη γι αυτόν διότι δεν έπαψε ποτέ να ασχολείται και να μεταδίδει με πάθος την αγάπη του και τις γνώσεις του. Τώρα ξεκινάει μία περίοδος με πολύ δουλειά για να έχουμε μια καλή εμφάνιση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Χρυσό η Άννα Κορτέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα σκοποβολής τυφεκίων

Το postlarissa.gr που είναι ένας από τους χορηγούς της Άννας Κορτέση της εύχεται καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο οποίο θα εκπροσωπήσει την χώρα μας. 
ΠΗΓΗ: postlarissa.grΔιαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!