ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Έξι νέα υπερσύγχρονα υποβρύχια από Τουρκία προς… το Αιγαίο!

Διαδώστε το

Ενώ εδώ στην Ελλάδα ασχολούμαστε μέσα στην μιζέρια μας για το αν είναι σωστό ή όχι να εκσυγχρονίσουμε τα ήδη υπάρχοντα F-16, στην γειτονική Τουρκία συνεχίζεται αμείωτη η ξέφρενη εξοπλιστική κούρσα που ήδη μας έχει αφήσει πίσω.

Η τελευταία εξέλιξη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είναι η άμεση ναυπήγηση έξι νέων υπερσύχρονων υποβρυχίων με τεχνολογία καύσιμου υδρογόνου, συνολικού κόστους όπως αναφέρεται, 2,7 δις δολάρια.turkiye-denizlerde-soz-sahibi-olacak-3148556

Όπως ανακοινώσε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, τα υποβρίχια αυτά ναυπηγούνται στον ναύσταθμο του Gölcük και στην κατασκευή τους συνεργάζονται οι πολεμικές βιομηχανίες : Aselsan, Havelsan, Milsoft, STM A.Ş., Koç Bilgi Savunma, TÜBİTAK, Meteksan Savunma, IDS, και AYESAŞ.

Ο νέος υπουργός Άμυνας, Nurettin Canikli, τόνισε ότι η Τουρκία με την παραγωγή αυτή θα αποκτήσει πλήρη υπεροπλία σε όλες τις θάλασσες που την περιβάλλουν. (φυσικά και στο Αιγαίο).

Πηγή: nikosxeiladakisΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

slider

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!