ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ήρθε ανασχεδιασμένο το νέο Fiat 500L City Cross

Διαδώστε το

Λίγους μόλις μήνες μετά την ανανέωση της γκάμας του 500L, η Fiat αθροίσει στις διαθέσιμες εκδόσεις του μία ακόμα, η οποία επιχειρεί να του προσδώσει αισθητικά γνωρίσματα και εν μέρει δυνατότητες, που συναντά κανείς στα crossover μοντέλα.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο για την ευρωπαϊκή αγορά Fiat 500L City Cross ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αδέλφια του χάρη στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, τα προστατευτικά κάτω από αυτούς, τη διαφορετική μάσκα και τα αυξημένο κατά 25 χλστ. ύψος του από το έδαφος. Από εκεί και πέρα, το δικό τους τόνο προσδίδουν η έξτρα οροφή χρώματος μαύρου (σημ. το αμάξωμα είναι διαθέσιμο σε 9 διαφορετικές αποχρώσεις, με νέα την Sicillia Orange), οι διαφορετικές ζάντες με διάμετρο 17 ιντσών καθώς και τα σκουρόχρωμα καλλύματα των εξωτερικών καθρεπτών.Η γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων βενζίνης αποτελείται από τον 16βάλβιδο 1.400άρη των 95 ίππων, τον TwinAir 0.9 των 105 ίππων καθώς και από τον TwinJet 1.400άρη των 120 ίππων. Οι εκδόσεις ντίζελ είναι η 1.3 Multijet και η αντίστοιχη των 1,6 λίτρων, που αποδίδουν 95 και 120 ίππους.

Πηγή: 4troxoi.grΔιαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ