ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ο Π.Καμμένος πήρε το... όπλο του - Ο ΥΕΘΑ έριξε με το P-90 στην Κύπρο

Διαδώστε το

Γράφει: Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Ο Πάνος Καμμένος πήρε το... όπλο του και κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο, έδωσε ένα δείγμα των σκοπευτικών του ικανοτήτων.

Δοκίμασε ένα ειδικών αποστολών βελγικό όπλο, το αυτόματο Ρ-90, διαμετρήματος 5,7 Χ 28 χλστ, του οπλοστασίου των Καταδρομέων στην Κύπρο, στο οποίο προστίθεται και σιγαστήρας και γίνεται εντελώς αθόρυβο.

Ο υπουργός Άμυνας το δοκίμασε σε βολές κατά ριπάς και βολή κατά βολή, λίγο προτού αναχωρήσει, μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη για την Αθήνα τη Δευτέρα, κατά την επίσκεψή του στο στρατόπεδο της Διοίκησης Καταδρομών Κύπρου, απ’ όπου και η φωτογραφία Κρίνοντας από τις ελληνικές στολές παραλλαγής κάποιων ανδρών των Καταδρομών, που στην Εθνική Φρουρά έχουν καταργηθεί ήδη από το 1999, πρέπει να πρόκειται για στελέχη της ελλαδικής 35ης Μοίρας Καταδρομών, η οποία επίσης εδρεύει στο Σταυροβούνι.

Το συγκεκριμένο όπλο χρησιμοποιείται από την ΕΚΑΜ στην Ελλάδα έστω και περιορισμένα. Θεωρείται ιδανικό για πολύ κλειστούς χώρους και συμπλοκές εκ του σύνεγγυς
pronews.gr/Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!