ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ S-400!! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ;;;

Διαδώστε το

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ S-400, ΑΛΛΑ… ΓΙΑ ΚΑΘΕ «ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ» : ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ PATRIOT!

Την αποκάλυψη ότι η Τουρκία που υποτίθεται ότι έχει συμφωνήσει με την Ρωσία για την αγορά των ρωσικών πυραύλων S-400 και επειδή το θέμα αυτό έχει γίνει… σήριαλ, διαπραγματεύεται με τους Αμερικανούς για τους αμερικανικούς πυραύλους Patrıot, με ότι σημαίνει αυτό, κάνει η τουρκική εφημερίδα Hürriyet.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, σε δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος του Λαϊκού κόμματος της αντιπολίτευσης, Öztürk Yılmaz, αποκάλυψε η Τουρκία έχει ζητήσει ήδη από το 2015 τους αμερικανικούς Patrıot και οι διαπραγματεύσεις αυτές ποτέ δεν σταμάτησαν.
Στη συνέχεια όμως με τις ραγδαίες εξελίξεις στην Συρία και με την αμερικανική στήριξη στους Κούρδους του PYD, κάπου οι διαπραγματεύσεις κόλλησαν, χωρίς όμως να κλείσει το θέμα αυτό που παραμένει σε εκκρεμότητα.

Μήπως τελικά το συνειδητοποίησαν εκεί στην Άγκυρα ότι ποτέ δεν θα πάρουν τους S-400, παρά τις δηλώσεις των επισήμων και σου λένε. ας έχουμε και την…πισινή των αμερικανικών Patriot.

Μήπως…

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.grΔιαδώστε το

ΔΙΕΘΝΗ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!