ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

ΑΣΚΗΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗΣ( S.A.S) ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ.Ε.Ε.Δ.

Διαδώστε το

 Την Κυριακή 1/10/17 οι έφεδροι του ΑΣΕΕΔ πραγματοποίησαν με επιτυχία την άσκηση έρευνας και διάσωσης με την κωδική ονομασία <<ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ>>. Βάση σεναρίου ο ΑΣΕΕΔ λόγω της φύσης του να επιχειρεί σε δύσβατες περιοχές, κλήθηκε από τις αρχές να συνδράμει στις έρευνες ενός χαμένου παιδιού. 

Άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα αναγνωρίσεως και αφού μετέβη στο δάσος που χάθηκε το παιδί, άρχισαν οι έρευνες. Μετά από πολύωρη αναζήτησή ο χειριστής του drone διέκρινε σημάδια παρουσίας και αφού η ομάδα προσέγγισε στον χώρο ο μικρός βρέθηκε μέσα σε ένα αφύλακτο παλιό πηγάδι. Άμεσα απεγκλωβίσθηκε από διασώστη και έπειτα του παρεσχηθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Κατόπιν μεταφέρθηκε με φορείο στο σημείο όπου τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ. Εκεί έλαβε τέλος η άσκηση για την ομάδα που απεκόμισε πολύτιμη εμπειρία έτσι ώστε να μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα για το κοινωνικό σύνολο κάθε φορά που θα χρειαστεί. Ευχαριστούμε την ΕΟΕΔ Μεσολογγίου για την εκπαίδευση που μας παρείχε πάνω στο αντικείμενο κατά το παρελθόν.
Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!