ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ο Στρατηγός και πρώην Πρωθυπουργός της Ρωσίας Σεργκέϊ Στεπάσιν (Sergei Stepashin) στο Βλαχογιάννειο Μουσείο (Συλλογή Κανέλλου Ντόντου).

Διαδώστε το

Ο Στρατηγός και πρώην Πρωθυπουργός της Ρωσίας Σεργκέϊ Στεπάσιν (Sergei Stepashin)  και πρόεδρος της ‘’ΑΟΠΕ’’ (Αυτοκρατορική Ορθόδοξη Παλαιστινιακή Ένωση), την Κυριακή 15-10-2017 συνοδευόμενος από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βεροίας-Ναούσης και Καμπανίας, και με τα επιτελεία τους επισκέφτηκαν το Βλαχογιάννειο μουσείο. 

Εκεί τους υποδέχτηκε  ο υπεύθυνος του μουσείου Κανέλλος Ντόντος ο οποίος και τους ξενάγησε στα εκθέματα του μουσείου, τα οποία εκθέματα και ανήκουν στην προσωπική του συλλογή. Η ξενάγηση διήρκησε άνω των δύο ωρών,  και οι επίσημοι Ρώσοι επισκέπτες κατά την διάρκεια της ξενάγησης μεταξύ των άλλων επικεντρώθηκαν στα εκθέματα του Μακεδονικού Αγώνα, καθώς και στα εκθέματα του Β΄ΠΠ, όπου και αντηλλάγησαν διάφορες ιστορικές απόψεις και σχολιασμοί, ενώ εν συνεχεία ο Σεβασμιότατος κ.Παντελεήμων ανέλυσε εν συντομία την πολιτιστική και πολιτισμική εξέλιξη της πόλης της Βέροιας. Οι εκλεκτοί επισκέπτες κατά κοινή ομολογία μετά το τέλος της ξενάγησης  εξέφρασαν τον εντυπωσιασμό τους για το εν λόγω μουσείο, και δεσμεύτηκαν για την αποστολή υλικού προς έκθεση στο μουσείο, ενώ οι άριστες εντυπώσεις των Ρώσων επισκεπτών αποτυπώθηκαν και στο βιβλίο επισκεπτών του μουσείου, ενώ ακολούθησαν και οι καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες.

 Στηρίζουμε τον ''Ιστορικός Συλλέκτης Βέροιας'' Διαδώστε το

ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!