ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Μια εξίσωση για έξυπνους .Το Ρώσικο Su-3S “γονατίζει” F-35 και F-22 . Το F-16 VIPER ( αναβαθμισμένο F-16 ) με τον ίδιο κινητήρα δεν θα ¨ φτάνει¨ τα Τούρκικα F-35 .

Διαδώστε το

Τι είναι συνεπώς καλύτερο ; Να αγοράζαμε 12 ως 20 F-35, ( όπως συζητείτο  τέλη του 2016)  στην τιμή των 85 εκατομμυρίων δολαρίων το καθένα , ή να αναβαθμίσουμε 80-95  , F-16 σε βάθος χρόνου;

Το  Ρώσικο Su-3S μπορεί να καταρρίψει ένα F-35 πριν βγει στο Αιγαίο ενώ , το F -16 V( f-16 αναβαθμισμένα σε  έκδοση VIPER )  με ισχυρό του  όπλο πλέον το  ραντάρ AESA που του δίνει την δυνατότητα στοχοποίησης παντός καιρού με υψηλής ευκρίνειας απεικόνιση και το σκοπευτικό σύστημα ( νυκτός ) Sniper., θα έχει τον ίδιο κινητήρα.Αφού ¨κάνετε¨ τις πράξεις θα δείτε ότι προς το συμφέρον μας  είναι – ήταν , η άμεση αγορά 10  Ρώσικων Su-3S

Τα συμπεράσματα , δικά σας !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com

Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

slider

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!