ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Σοβαρό επεισόδιο: Οπλισμένα τουρκικά UAV πέταξαν πάνω από τον Στόλο μας σε πρόβα βομβαρδισμού – Ποιοτική αναβάθμιση από Αγκυρα

Διαδώστε το

Σε πολεμική ενέργεια την οποία θα δούμε να ξεδιπλώνεται πιο έντονα στο κοντινό μέλλον προχώρησε η Τουρκία κατά την διάρκεια της άσκησης Παρμενίων. Ικανός στόλος από UCAV, τα οποία έχουν ήδη την δυνατότητα να εξαπολύουν πυραύλους εναντίον επίγειων στόχων πέταξαν πάνω από τον ελληνικό Στόλο.

Σοβαρότατο επεισόδιο είχαμε χθες από την προκλητική πτήση τουρκικών μη επανδρωμένων αεροχημάτων πάνω από ελληνικά πολεμικά πλοία ενώ διεξαγόταν  η άσκηση «Παρμενίων  -2017», προκαλώντας παρέμβαση του ίδιου του Α/ΓΕΕΔ Ναυάρχου κ.Αποστολάκη.

Η Άγκυρα απέστειλε χθες μη επανδρωμένα drone πιθανόν τύπου ANKA πάνω από τα πολεμικά του ελληνικού πολεμικού ναυτικού.Ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης επικοινώνησε αμέσως με την τουρκική πλευρά και απαίτησε να απομακρυνθούν εκείνη την στιγμή τα τουρκικά drone αλλιώς θα καταρρίπτονταν από τα ελληνικά αντιαεροπορικά πυραυλικά  συστήματα.

 Σε λιγότερο από 5 λεπτά τα τουρκικά drone φέρονται να απομακρύνθηκαν από τα πλοία του στόλου.

Αλλά το «μήνυμα» η Αγκυρα το πέρασε. Ξεφεύγει συνεχώς ποιοτικά σε μεθόδους και τακτικές.


Τα drone της Άγκυρας είχαν διττή αποστολή από το τουρκικό γενικό επιτελείο.
pentapostagma.gr/Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

slider

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!