ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Τιμητική Άδεια για την 28η Οκτωβρίου...

Διαδώστε το

Σε συνέχεια σχετικού άρθρου μας ΕΔΩ, σχετικά με χορήγηση τιμητικής άδειας, στα Στελέχη που συμμετείχαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ενημερωθήκαμε από αναγνώστες μας, ότι δυστυχώς δεν έχει γίνει καμία ενέργεια από τους αρμόδιους φορείς, για χορήγηση της.

Θυμίζουμε ότι στην περσινή παρέλαση, είχε δοθεί 5ήμερη τιμητική, για το ίδιο θέμα, αλλά φέτος μάλλον στα πλαίσια των γενικών περικοπών στα οικονομικά, ήρθε και περικοπή στις τιμητικές άδειες..

Επίσης θυμίζουμε προς τους αρμόδιους φορείς, καθώς και στον κόσμο, που μπορεί να μην το γνωρίζει, ότι για να γίνει η εν λόγω παρέλαση, χρειάστηκε να γίνουν αρκετές επίπονες δοκιμαστικές, ακόμη και εκτός ωραρίου ή και αργίες, καθώς το γεγονός ότι όλα τα οπλικά συστήματα, οχήματα, κλπ που παρουσιάστηκαν χρειάστηκαν αρκετές εργατοώρες σκληρής εργασίας, ώστε να φαίνονται άψογα, αρκετό καιρό μάλιστα πιο πριν.


Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!