ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Η φρεγάτα ΚΑΝΑΡΗΣ στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά σε 2 φωτό που μπορούν να δημοσιευθούν

Διαδώστε το

Οι φωτογραφίες είναι οι πρώτες από τη φρεγάτα ΚΑΝΑΡΗΣ, μετά από την προσάραξή της. Είναι από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και δείχνουν ότι φαίνεται πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Υπάρχει και μία τρίτη, όταν η φρεγάτα μπήκε στη δεξαμενή των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά που δεν έχει κανένα νόημα να την δημοσιεύσουμε. 

Είναι εντυπωσιακή για όλους εμάς που δεν είμαστε ούτε ναυτικοί ,ούτε γνωρίζουμε από ναυπηγικές εργασίες. Αυτό που θα καταλάβει όποιος τη δει είναι μια άμορφη μάζα από λαμαρίνες που θα δημιουργήσει την εντύπωση οτι η φρεγάτα καταστράφηκε. Δεν είναι έτσι…

Η φρεγάτα ΚΑΝΑΡΗΣ όπως έχουμε ξαναγράψει έχει υποστεί σημαντικές ζημιές, αλλά όπως διαβεβαιώνουν οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, επισκευάζεται. Το μόνο θέμα που πρέπει να λυθεί είναι να βρεθεί ανθυποβρυχιακό θόλος.

Δεν υπάρχει ακόμη οικονομική εκτίμηση της ζημιάς,ούτε και πρόβλεψη για τον χρόνο που θα χρειαστεί.

ΠΗΓΗ: militaire.gr/Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

slider

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!