ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Τροφική δηλητηρίαση στη Σχολή Ευελπίδων! 60 σπουδαστές στα ιατρεία

Διαδώστε το

Τροφική δηλητηρίαση “χτύπησε” τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων! Χθες 60 σπουδαστές παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης και επισκέφθηκαν τα ιατρεία της ΣΣΕ.

Το γεγονός έρχεται να προστεθεί στα παράπονα για  μείωση της ποιότητας και της ποσότητας του φαγητού η οποία είναι αισθητή τους τελευταίους μήνες.

Να σημειωθεί ότι η κλίμακα τροφής για τους σπουδαστές των Στρατιωτικών Σχολών είναι αυξημένη λόγω της καθημερινής καταπόνησης που υφίστανται.

Επιπλέον  έχει απαγορευτεί στους σπουδαστές να φέρουν μαζί τους κάποια ήδη διατροφής  -μπάρες δημητριακών, ξηρούς καρπούς κ.α-  προκειμένου να συμπληρώνουν τα γεύματά τους.

Το ΓΕΣ αν και η μαζική τροφική δηλητηρίαση παρουσιάστηκε χθες στη ΣΣΕ δεν έχει ανακοινώσει - κατά την προσφιλή του τακτική για τα “άσχημα τους τελευταίους μήνες- τίποτα για το γεγονός.

ΠΗΓΗ: militaire.gr/Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!