ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ημερίδα Διατελεσάντων Διοικητών ΑΣΔΕΝ

Διαδώστε το

Tην Τετάρτη 01 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε Ημερίδα Διατελεσάντων Διοικητών της ΑΣΔΕΝ, στην έδρα του Στρατηγείου της, στην Αθήνα. 

Σκοπός της Ημερίδας, ήταν να παρουσιασθούν στους Διοικητές, οι τρέχουσες δράσεις, οι προκλήσεις και οι στόχοι της ΑΣΔΕΝ. 

Πραγματοποιήθηκε ευρεία ανταλλαγή απόψεων και κατάθεση προτάσεων σχετικά με την περαιτέρω βελτίωση της επιχειρησιακής ετοιμότητας της ΑΣΔΕΝ και γενικότερα του Στρατού Ξηράς. 


Οι Διοικητές παρακολούθησαν: 

- Ενεργοποίηση επικοινωνιών μέσω της οποίας επικοινώνησαν, συμμετέχοντας σε τηλεδιάσκεψη, με τους Αρχιφύλακες των ΕΦ Αγαθονησίου, Φαρμακονησίου και Αγίας Ελένης.

- Ανάπτυξη του Λόχου Μη Επανδρωμένων Αεροχημάτων του 472 ΤΕΠΠ και Μέσων Ηλεκτρονικού Πολέμου του 471 ΤΗΠ. 

Η παραπάνω δράση θεωρείται ως ιδιαιτέρως σημαντική, αφού οι εμπειρίες και οι γνώσεις των πρώην Διοικητών ΑΣΔΕΝ, οι οποίοι υπηρέτησαν τον Στρατό Ξηράς επί σειρά ετών από νευραλγικές θέσεις, αποτελούν για όλους τους νεότερους πηγή πολύτιμων γνώσεων και ιδεών. 

Τους διατελέσαντες Διοικητές, υποδέχθηκε ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ, Αντιστράτηγος Νικόλαος Μανωλάκος.Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!