ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Έκκληση ΕΠ ΟΠ για τις Εορταστικές Άδειες..

Διαδώστε το

Στελέχη ΕΠ ΟΠ επικοινώνησαν μαζί μας και μας έθεσαν ένα θέμα που τους απασχολεί, σχετικά τις Εορταστικές Άδειες, μας εξήγησαν, ότι πρέπει να βγουν οι ημερομηνίες σχετικά πρόωρα, ώστε να μπορέσουν να κλείσουν εισιτήρια νωρίς, ώστε να γλυτώσουν χρήματα από τις προσφορές που ισχύουν, λόγω τις οικονομικής τους κατάστασης.

Ο enoplos.com επικοινώνησε άμεσα με τους αρμόδιους φορείς, αλλά η απάντηση που πήραμε για το θέμα αυτό, είναι ότι είναι σχετικά νωρίς, για να καθοριστούν οι Εορταστικές Άδειες στα Στελέχη και τους Οπλίτες Θητείας.

Κάνουμε και μεις έκκληση με τη σειρά μας, στο ΥΕΘΑ, ΑΓΓΕΘΑ & ΓΕ να δουν το θέμα αυτό και αν μπορούν, να ορίσουν όσο πιο σύντομα γίνεται, τις ημερομηνίες των εν λόγω αδειών, έστω και ένα ευρώ σήμερα, που μπορεί να εξοικονομήσει κάποιος μπορεί να του είναι σημαντικό.

Σας υποσχόμαστε, ότι θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία, ως ιστολόγιο για το θέμα αυτό, με τους αρμόδιους φορείς, ώστε να τους το υπενθυμίζουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!