ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Έκαψε τις Αρβύλες του ο Αξιωματικός αλλά μάλλον του έκαψαν και την καριέρα του...

Διαδώστε το

Έχουμε μιλήσει σε παλαιότερα άρθρα μας, για blogs που στο βωμό των κλικς, παίζουν με τις καριέρες αξιόλογων Αξιωματικών, διαφημίζοντας τους ότι έκαναν κάτι σπουδαίο, ενώ στην πραγματικότητα αυτό που έκαναν είναι αυτό που είναι υποχρεωμένοι από τα καθήκοντα τους και τίποτα παραπάνω, ώστε να διαφημιστεί με βαρύγδουπους τίτλους.

Άραγε αυτοί που συνεχίζουν μετά από τόσες παρατηρήσεις που τους έχουν γίνει στο παρελθόν, να καίνε ανθρώπους τους έχουν ρωτήσει τους ίδιους τους Αξιωματικούς, αν θέλουν τέτοιου είδους διαφήμιση ή εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι οι Αξιωματικοί αυτοί, είναι εν ενεργεία σε κρίσιμη μάλιστα καμπή για την καριέρα τους και δεν μπορούν να τους πουν κατάμουτρα, να σταματήσουν, αυτό που κάνουν εις βάρος της καριέρας τους.

Κάποιοι πρέπει επιτέλους να βάλουν μυαλό ή να αρχίσουν να συμβουλεύονται αυτούς που γνωρίζουν καλά, για το τι είναι ο Στρατιωτικός και τι Ιερό έργο εκτελεί, ώστε να μην τον παρουσιάζουν ως star της τηλεόρασης, σε μεσημεριανές εκπομπές, υπάρχει βέβαια και η άποψη, ότι αν τους αρέσει το life style μπορούν να αφήσουν τα στρατιωτικά θέματα, γι αυτούς που γνωρίζουν και να ανοίξουν site, με θέματα gossip εκεί σίγουρα θα έχουν μεγάλη επιτυχία, αλλά το βασικότερο δεν θα καίνε καριέρες.
Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

slider

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!