ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε στρατιωτικό

Διαδώστε το

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ασυνείδητος παρέσυρε και εγκατέλειψε στρατιωτικό - Συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ νοτιοανατολικής Αττικής.

Η οξυδέρκεια και αίσθηση καθήκοντος αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ νοτιοανατολικής Αττικής, οδήγησε στον εντοπισμό και την σύλληψη ενός 60χρονου τα ξημερώματα του Σαββάτου, που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έναν μοτοσυκλετιστή και τον εγκατέλειψε αβοήθητο στο οδόστρωμα στην Ηλιούπολη​.

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν τον 60χρονο ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητο του στην περιοχή στην 01:30 και είχε εμφανή σημάδια από σύγκρουση. Τον ακινητοποίησαν και ξεκίνησαν τον έλεγχο του οχήματος.

Ο οδηγός στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών δεν έδινε πειστικές απαντήσεις. Μετά από τηλεφωνικές επαφές με συναδέλφους τους στην περιοχή, διαπιστώθηκε πως ο άνδρας ηλικίας 60 ετών, είχε παρασύρει και εγκαταλείψει λίγη ώρα νωρίτερα έναν στρατιωτικό που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα.

Άμεσα του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.
Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

slider

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!