ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Προαγωγές Πλωταρχών & Αντιπλοιάρχων του Πολεµικού Ναυτικού!

Διαδώστε το

Κυρώνουµε σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 26 (παραγρ. 1) του ν.3883/10, τους παρακάτω πίνακες οφειλόµενων τακτικών κρίσεων Πλωταρχών έτους 2017-18, «Προακτέων κατ’ εκλογή», που συντάχθηκαν από το Συµβούλιο Προαγωγών Αξιωµατικών Ναυτικού, µε την απόφαση υπ’ αριθµ. 6 από 28-07-2017, της 6ης συνεδρίασής του, ως ακολούθως: Προάγουµε στο βαθµό του Πλοιάρχου, σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 20 (παράγρ. 4β) του ν.2439/1996, τις παρακάτω Αντιπλοιάρχους Υγειονοµικού/Νοσηλευτικής οι οποίες κρίθηκαν από το Ανώτατο Ναυτικό Συµβούλιο Κρίσεων του Πολεµικού Ναυτικού (ΑΝΣΚ), σε τακτική κρίση έτους 2017-18, ως «Προακτέες κατ’ εκλογή», σύµφωνα µε την απόφασή υπ’ αριθ. 4/Σ.4 από 16-03-2017, της προαγωγής τους λογιζοµένης την 16-10-2017, ηµεροµηνία που συµπληρώνουν τον συνολικό χρόνο υπηρεσίας Αξιωµατικού και θέτουµε στην επετηρίδα Αξιωµατικών Υγειονοµικού/ Νοσηλευτικής του Πολεµικού Ναυτικούµετά την Πλοίαρχο Αναστοπούλου Κωνσταντίνα του Χαράλαµπου (ΑΜ-ΥΝ-131): Διαδώστε το

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Θέλεις τα νέα του enoplos.gr στο E- mail σου? ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!