ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Εισαγωγή Σπουδαστών ΑΣΣΥ διαβάστε μια διαφορετική άποψη

Διαδώστε το

Σε επικοινωνία του enoplos.com με αναγνώστη,  μας έθεσε  θέμα για τα παιδιά που φοιτούν στα ΕΠΑΛ, έναντι αυτών που φοιτούν σε γενικά λύκεια, για το γεγονός ότι οι Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών καθώς και των Σωμάτων Ασφαλείας, παρόλο που έχουν αρκετές ειδικότητες τεχνικών, δεν απορροφούν σπουδαστές μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων από τα ΕΠΑΛ, όπως θα ήταν φυσιολογικό, λόγω της τεχνικής τους εξειδίκευσης, αλλά πολύ λίγα της τάξεως από τρεις έως επτά σπουδαστές το πολύ ετησίως.

Μας τονίζει μάλιστα, ότι η τακτική που εφαρμόζει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μαζί με το Υπουργείο παιδείας, στο θέμα αυτό, αγγίζει τα όρια του ρατσισμού για τους μαθητές των ΕΠΑΛ, από την στιγμή που Σχολές όπως η ΣΜΥΑ, η ΣΜΥΝ κλπ είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου τεχνικές και ζητά τα αρμόδια Υπουργεία, να δουν και να επανεξετάσουν το θέμα αυτό που μας αναφέρει με μήνυμα του.
Διαδώστε το

ΑΠΟΨΗ

slider

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!