ΣΤΕΙΛΤΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο www.enoplos.gr, είμαστε ένα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ιστολόγιο, με θέματα Άμυνας, Ασφάλειας, Ελληνικής και Διεθνής Επικαιρότητας.

Τα άρθρα που αναρτώνται στον παρόντα χώρο φέρουν την αποκλειστική (νομική - αστική - ποινική) ευθύνη των συντακτών τους και της πηγής τους.

Το περιεχόμενο αυτών δεν εκφράζει και δεν δεσμεύει επ΄ ουδενί το ιστολόγιο μας.

E-mail επικοινωνίας: enoplos.com@gmail.com

Για τη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας

Διαδώστε το

Τομέας Άμυνας Ποταμιού

Σήμερα, γιορτάζει η Πολεμική Αεροπορία, οι «φύλακες άγγελοι» του εναέριου χώρου της πατρίδας μας. Το Ποτάμι αναγνωρίζει το έργο του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας που παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει δίνει καθημερινά μάχη για την υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας καθώς και το κοινωνικό της έργο με αποστολές διάσωσης.

Το Ποτάμι γνωρίζει τις δυσχέρειες της Π.Α. λόγω των προβλημάτων υποστήριξης των πτητικών μέσων της και ζητά από την Πολιτεία να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλίσει την αμυντική ικανότητα της χώρας στον αέρα.

Η αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16 καθώς και των Μ-2000 θεωρούνται αναγκαίες παρεμβάσεις προκειμένου να αντιμετωπισθεί η απειλή της Τουρκίας.Διαδώστε το

ΑΜΥΝΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ enoplos.gr ΣΤΟ E-MAIL ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ!